OM OSS

SEDAN 1998


Tillsamman har vi snart 50 år av erfarenhet från arbete med natursten i utemiljöer.

Michael är utbildat och har Gesellbrev som trädgårdsanläggare sedan 1999. Veronika har gått lärlingsutbildning och innehar Gesellbrev som stenhuggare sedan 1998 och är utbildat stentekniker sedan 1999.  Våra kunskaper går hand i hand och kompletterar varandra i många av våra projekt.


I ED VERKSAMMA SEDAN 2002


Vi har startat vår verksamhet i Ed från vårt hem i Rävmarken, men flyttad till lokaler i samhället 2008, sedan 2016 på en ny fastighet i Jordbron. Sedan dess har vi haft förmånen att få jobba för många privata trädgårdsälskare, men även för offentliga uppdragsgivare i Dalsland samt för flera pastorat inom Svenska Kyrkan. Michael har under en period även undervisat på YH för trädgårdsanläggare i Dingle.

HÅLLBARHETSARBETE


Vi strävar efter hög kvalité i vårt arbete. Men hänsyn till miljön är precis lika viktig för oss. Våra maskiner kör med förnybara bränslen, och fram till biogastappens avveckling 2023 var även våra företagsbilar miljöbränsledrivna.

Materialet vi främst arbetar med är natursten, mycket hellre än betongprodukter. Granit, skiffer och kalksten är bergarter som bryts och vidarebearbetas här i Sverige -> kortare transportsträckor och schyssta arbetsvillkor i stenbrotten.VI GARANTERAR RIMLIGA KOSTNADER, HÖGKVALITATIVA MATERIAL OCH FACKKUNNIGT UTFÖRT ARBETE

MÖT VÅRT TEAM

MICHAEL HORN

Arbetsledare Anläggning


Trädgårdsanläggaren med kärlek till naturen.

Michael drivs av att jobba så effektiv som möjligt. Han tänker alltid flera steg i förväg och har en tydlig bild av det färdiga resultatet framför sig från start.

Han har en förkärlek för mjuka, naturliga linjer och lösningar som passar behovet.


VERONIKA HORN

Stenarbeten, Administration


Stenhuggaren med faibless för snygga lösningar.

Veronika bidrar i skapningprocessen med de klara linjer, nytänk och funktionsorienterade lösningar. I fältarbetet kompletterar hon Michaels arbete på de stora drag med finpillet och detaljer.


ROLF

Söta weirdo-hunden som

ska hänga med överallt.


AVANT 530

Arbetshäst och ovärdelig hjälpmedel 


Flaggskeppet i vår maskinpark är Avanten. Mångsidiga lillmaskinen som imponerar med sin kraft och smidighet. Utrustad med olika hydrauliska tillbehör, perfekt anpassat till våra arbetsuppgifter.


VÅRA SAMARBETSPARTNER

VÄSTFRAKT

Hallindens GRANIT

Stenverktyg i Bohuslän

Marksten & Trädgård

Mellerud